+45 98 39 13 05 goonskoerping@hotmail.dk

Nyheder

Trek introducerer den nye Madone Speed

Madone SLR er den ultimative racercykel. Den er ideel til de kunder, der vil have det allerbedste inden for aerodynamik, vægt og kørekvalitet. Men den har altid manglet en vigtig funktion – muligheden for at montere clip-on aerobarer.

Men i dag lancerer vi Madone Speed, som har helt den samme performance som Madones SLR, med den ekstra alsidighed, som aerobarer giver.

Stellet er det samme som Madone SLR, men i Madone Speed-konfigurationen er frempindens frontplade udskiftet med en, der kan tage Speed Concept Mono Extensions. Man kan køre uden forlængere ved gruppekørsel og landevejsløb, og derefter kan man med bare to bolte nemt montere styrforlængere til triatlon eller tidskørsel.

Se mere her

Ny Top Fuel – hurtigere og sjovere

Med sit nye design med mere vandring og en opdateret geometri kombinerer Top Fuel den sikre kontrol over en cykel til længere ture med den hurtige hastighed og styring fra en XC-racercykel. Den går fra at være en ren XC-racercykel til mere at være en maraton- og light trail-cykel, hvilket åbner den op for mange flere ryttere.

Top Fuel har nu en længere 120 mm gaffel med 115 mm vandring bagtil. Kombineret med en blødere kronrørsvinkel og længere dybde/reach er det lettere at køre hurtigere på ujævne nedkørsler. Bredere styr og kortere frempinde giver bedre kontrol, mens dobbelt lockout af affjedringen sikrer, at der ikke går noget tabt på stigningen.

Top Fuel bruger stadig anerkendt affjedringsteknologi som Active Braking Pivot. Den har stadig justerbar Mino Link-geometri og indvendig Control Freak-kabelføring, så man kan justere efter sin egen opsætning.

Den nye Top Fuel-serie har Alpha Platinum Aluminum- og OCLV Mountain Carbon-modeller. 9.9-modellerne har altid haft fuldt kulfiberstel, men modellerne 9.7 og 9.8 får en stor opgradering i år med et fuldt kulfiberstel, der passer til flagskibsmodellen.

Nyhed WaveCel cykelhjelme

WaveCel er en revolutionerende hjelmsikkerhedsteknologi, der udelukkende fås i disse Bontrager-hjelme. Almindelige skumhjelme er designet til at beskytte mod direkte påvirkninger. Men WaveCel tager højde for den måde, de fleste cykelulykker rent faktisk sker på: klodset, med vrid, sving og vinklede påvirkninger. WaveCel-hjelmene til landevej, terræn, arbejde og elcykel er særdeles effektive til at forhindre hjernerystelser, der skyldes almindelige cykelulykker.

Se udvalget her

Send en besked
Ring os op