+45 98 39 13 05 goonskoerping@hotmail.dk

Racercykler

TREK Madone SLR 9 Gen 7

Kr. 117.899,-

Se mere her

TREK Émonda SLR 9 axs

UDSALGSPRIS: Kr. 83.999,-

Se mere her

TREK Domane SLR 9 Gen 4

Kr. 104.299,-

Se mere her

Trek Emonda SL 7 
Kr. 43.999,-

Se mere her

Trek Madone SL 7 Gen 7
Kr. 63.999,-

Se mere her

TREK Madone SLR Gen 7-stelkit
Kr. 48.099,-

Se mere her

Fandt du ikke den model du kiggede efter? Så giv os et kald på 98391305

Trek Madone

Madone er i en klasse for sig. Den er hurtig, let, elegant og designet til at give dig alle fordele inden for fart og køreegenskaber. Af de mest raffinerede landevejscykler i verden er det kun Madone, der er leveringsdygtig i treenigheden avanceret aerodynamik, suveræn kørekvalitet og hidtil uset integration

Avanceret aerodynamik
Både i forhold til den virkelige verden og i vindtunnelen er Madones eksklusive Kammtail Virtual Foil-rørform blandt verdens mest aerodynamiske nogensinde.

Overlegne køreegenskaber
Det fuldt integrerede Madone IsoSpeed-afkoblingsled absorberer de udmattende bump i vejen, så du kan holde dig stærkere i længere tid.

Total komponentintegrering
Alle enkeltelementer på Madone er konstrueret, så alt er optimalt integreret til at gøre Madone til den hurtigste og mest avancerede cykel på landevejen.

Se mere om Trek Madone HER

Trek Emonda

Hver eneste detalje i Émonda serien – lige fra stelkonstruktionen til de enkelte komponenter på hver model – tjener ét ambitiøst mål, nemlig at skabe verdens letteste sortiment af serieproducerede landevejscykler nogensinde.

Tre lette udgaver
Émonda fås med tre forskellige ekstremt lette stel. Émonda SLR er opbygget med vores letteste 700 Series OCLV kulfiber, Émonda SL med 500 Series OCLV og Émonda ALR har et stel i vores 300 Series Alpha Aluminium.

Balance og køreegenskaber
Hvad er en let cykel værd, hvis den ikke kører godt? Émonda skiller sig ud fra mængden med sine fantastiske køreegenskaber. Stellet er specifikt Ride Tuned, så cyklen er let på opkørsler og velbalanceret i sving og på nedkørsler.

Se mere om Trek Emonda HER

Trek Domane

Hurtigere end nogensinde
Den helt nye Domane er den mest gennemtænkte, hurtigste og mest alsidige til Endurance-landevejscykling, som Trek nogensinde har bygget. Den har et helt nyt og mere aerodynamisk stel og den samme vibrationsdæmpende IsoSpeed-teknologi, så du kan køre længere med mindre træthed – sammen med nye integrationsfunktioner, der gør den til den perfekte allroundcykel for de fleste.

Redesignet helt fra bunden
Den nye Domane er betydeligt mere aerodynamisk og langt hurtigere end tidligere Domane-modeller. Stellets formede rør og skjulte kabler kan spare dig mere end et minut i timen i forhold til sidste års Domane, og der er rigelig frigang til at køre brede gummidæk (op til 38c), der ruller hurtigst i ujævnt terræn.

Altid i kontrol
Uanset hvor du kører på den – og du kan nærmest køre på den overalt – er Domane jævn og stabil. Stellet har frigang til dæk på op til 38c, og hver model er udstyret med skivebremser, så du også kan køre trygt, når terrænet bliver ujævnt.

Se mere om Trek Domane HER

Send en besked
Ring os op