+45 98 39 13 05 goonskoerping@hotmail.dk

Gravel / Cyclocross

TREK Boone 5

Kr. 27.999,-

Se mere her

TREK Crockett 5 Disc

Kr. 17.499,-

Se mere her

TREK Checkpoint SLR 7 AXS

Kr. 76.999,-

Se mere her

TREK Crockett Disc Frameset

Kr. 9.599,-

Se mere her

TREK Checkpoint ALR4 

Kr. 15.999,-

Se mere her

Fandt du ikke den model du kiggede efter? Så giv os et kald på 98391305

Trek Boone

Boone er Trek’s hurtigste, letteste og bedst kørende crosscykel nogensinde med en suveræn racergeometri og Trek-udviklet IsoSpeed, der er super eftergivende på de mest ujævne underlag.

Super eftergivenhed og balance

IsoSpeed for og bag gør selv de mest knudrede baner til nem leg. De innovative afkoblingsled afbøder knoglerystende stødpåvirkninger, så du kan cykle hurtigere og længere. Det ekstremt lette Trek OCLV kulfiberstel med indbygget Carbon Armor beskyttelse nærmest flyver hen over de mest knudrede baner uden knubs.

Fuldblods racegeometri

Trek har ændret stellets racergeometri efter ekspertråd og input fra vores professionelle ryttere, så cyklen kører super solidt, hurtigt og præcist eftergivende i alle former for terræn.

Se mere om Trek Boone HER

Trek Crockett

Crockett er ikke kun en crosscykel. Den er absolut velegnet til din daglige transport, det er samtidig den ultimative cykelcross-maskine til hjemlige løb og en solid ganger til al gravelcykling.

Født til Cykelcross
Crockett er først og fremmest til cykelcross og leveres med udstyr, som er selv de bedste crossryttere værdigt, bl.a. 1×11 geargruppe og IsoSpeed Cross forgaffel af ren kulfiber klar til konkurrencecykling. Hvad enten det er på løbestrækninger eller op ad trappen til kontoret, er Crockett med sit lette stel nem at bære og passere hindringer med.

Usynlig svejsetegnologi

Hvis det ligner kulfiber, og det reagerer som kulfiber, er det vel kulfiber? Faktisk ikke. Crockett ligner en kulfibercykel og har alle de tilsvarende egenskaber, men fås til prisen for en alucykel.

Se mere om Trek Crockett HER

Trek Checkpoint

Checkpoint er den eneste cykel, du får brug for. Det er Treks mest alsidige model nogensinde; bygget til gravel, men også til meget andet. Hvad enten du cykler for fornøjelsens skyld, pendler til arbejde eller lige er begyndt at deltage i gravel-løb, er Checkpoint bygget til det hele.

Bygget til at cykle endnu længere
Checkpoint er bygget med en komfortabel, stabil stelgeometri og vibrationsdæmpende IsoSpeed til at tage ud og opleve mere af verden. Med den kæmpe frigang i gaflerne er der plads til større dæk til at øge vejgreb og stabilitet hvor som helst.

Klar til det hele
Checkpoint er ikke bare en gravelcykel, men også velegnet til træningsture med cykelklubben, daglig transport og cykling ud i det blå. Vil du have en cykel, der kan holde til strabadserne i spændende terrænlandskaber? Hvis du har ambitioner om at komme øverst på podiet i gravel-løb, er Checkpoint det oplagte valg.

Se mere om Trek Checkpoint HER

Send en besked
Ring os op