+45 98 39 13 05 goonskoerping@hotmail.dk

Mountainbikes

TREK Procaliber 9,6

Kr. 17.599,-

Se mere her

TREK Supercaliber SLR 9.9 XX AXS Gen 2

Kr. 91.999,-

Se mere her

Trek Procaliber 9,7

Kr. 30.399,-

Se mere her

Trek Slash 9.9 XX AXS T-Type Gen 6

Kr. 99.899,-

Se mere her

Trek X-Caliber 9
Kr. 10.699,-

Trek Session 9 X01
Kr. 63.899,-

Se mere her

Trek Marlin 7, Gen 2,

UDSALGSPRIS: Kr. 5.399,-

Se mere her

Fandt du ikke den model du kiggede efter? Så giv os et kald på 98391305

Trek Supercaliber

Med Supercaliber behøver du ikke længere stå med det svære valg mellem hardtail og full suspension på dagen. Alt på denne cykel er fokuseret på at gøre den hurtig og kompetent, lige fra den effektive IsoStrut dæmper til den vægtbesparende baggaffel uden vippeled, der dæmper vibrationerne fra underlaget. En komplet specifikation med letvægtsdele – gør denne XC-maskine komplet.

IsoStrut: en innovation inden for fart
Det afgørende element ved denne nye kategori af løbscykler er Treks eksklusive IsoStrut-dæmper – affjedring i konstruktionen, som kombinerer 60 mm dæmpet, justerbar vandring med unikke baggafler uden pivot, der bevæger sig sammen med sporet, så du kan køre jævnt og hurtigt.

Kulfiberhjul på alle modeller
Hver Supercaliber er monteret med lette, trailstærke kulfiberhjul, som er omfattet af Bontragers Carbon Care-loyalitetsprogram. Hvis du beskadiger dine kulfiberhjul i op til 2 år efter købet, reparerer eller udskifter vi dem gratis.

Se mere om Trek Supercaliber HER

Trek Procaliber

Procaliber er en letvægts crosscountry-hardtail, som er perfekt til alle, der vil køre hurtigt og have en plads på podiet. Med Procaliber får du utrolig effektiv hardtail med fordelene fra IsoSpeed, der udjævner ujævnt terræn.

IsoSpeed-fordelen
Jævnere betyder hurtigere. Vores innovative IsoSpeed-afkoblingsled øger den lodrette eftergivenhed og udjævner ujævnhederne fra underlaget, uden at det går ud over effektiviteten. Så kan du køre hurtigere, længere og stærkere.

Let, lettere eller lettest
Vælg vores bedste aluminiumsløsning med Alpha Platinum Aluminium, eller vælg en lettere og mere elegant cykel med OCLV Mountain Carbon. Er den stadig ikke let nok? Procaliber SL-modeller skærer yderligere 200 gram væk og har Treks Control Freak-kabelføring.

Se mere om Trek Procaliber HER

Trek Top Fuel

Top Fuel er en crosscountry-mountainbike med full suspension, der er lige så velegnet til konkurrencecykling som til at have det super sjovt på alle trail-typer. Den er både hurtig og sjov at cykle på, og den er klar til alle store udfordringer.

Den er lige dig …
Du kan lide at cykle hurtigt og have det sjovt, hvad enten du deltager i løb eller cykler singletrack med dine venner. Top Fuel har full suspension, der er lige så velegnet til crosscountry-løb og maraton som til at hoppe rundt i skoven.

Større vandring = bedre kontrol
Alle Top Fuel modellerne har 120 mm vandring i forgaflen og 115 mm vandring bagest. Det er netop den rette affjedring til høj hastighed, når der trædes maksimalt i pedalerne, og super sjovt, når du blæser igennem svingene og ned ad de vildeste nedkørsler.

Eftergivende og stabil
Top Fuels forbedrede crosscountry-stelgeometri er længere, mere eftergivende og mere stabil i ujævnt terræn. Udvalgte modeller leveres med en 13° frempind, der kan monteres i en negativ vinkel og give en kraftfuld position til crosscountry-løb eller vendes opad til en mere trail-venlig position.

Se mere om Trek Top Fuel HER

Trek Fuel EX

Hvis du vil have én cykel til det hele, får du ikke en bedre

Fuel EX er en full-suspension MTB, som er lavet til at cykle overalt, dag ud og dag ind. Fuel EX har en afbalanceret geometri og perfekt affjedring, der giver sin rytter mod til nedkørsler og muskler til opkørsler på alt fra episke langdistanceture til sjove lokale spor efter fyraften. Vi synes ikke, at man bør tvinges til kun at have én mountainbike. Men hvis det skal være, bør man vælge denne.

Ingen frygt
Uanset om du banker gennem smadrede sving eller vælger tvivlsomme linjer i ukendt terræn, så hjælper Fuel EX med at sikre kontakt med underlaget, så du kan holde dampen oppe.

Bedre støddæmper
Treks eksklusive RE:aktiv støddæmper er fast under pedaltråd, men åbner øjeblikkeligt op ved store forhindringer. På flere modeller er dette koncept udbygget i form af RE:aktiv med Thru Shaft, som reagerer hurtigere på terrænet end nogen anden dæmper på markedet.

Se mere om Trek Fuel EX HER

Send en besked
Ring os op